Предприемчивата майка Лора Йънг стартира своя собствена услуга Наемете моя 

...
Предприемчивата майка Лора Йънг стартира своя собствена услуга Наемете моя 
Коментари Харесай

Майка на три деца дава мъжа си под наем

Предприемчивата майка Лора Йънг започва своя лична услуга " Наемете моя  брачен партньор “. Целта е, несъмнено, да завоюва малко спомагателни пари, защото рецесията с разноските за живот продължава да нараства, предава " Mirror ".

Майката на три деца получава концепцията от подкаст, в който се разказва по какъв начин мъж си изкарва прехраната, правейки дребни услуги за други хора.

Тя незабавно си помисля за 41-годишния си брачен партньор Джеймс, който е надарен и умел във всяка работа, към която се захване.

Домакинята описа по какъв начин Джеймс е преобразил дома им. Идвало му отръки да боядисва, да лепи плочки и да прави украшения.

Лора сподели: " Той има златни ръце. Добър е във всичко, колкото за грижи към къщата и градината, тъй че си помислих за какво да не употребявам тези умения и да не стартира да го давам чартърен?

Тя започва уеб страница " Наеми моя суъпрух “ и прави реклама във Фейсбук. Броят на хората, които я търсят, я изненада. Хората пишели, че от дълго време имат потребност от сходна услуга, защото строителите или отхвърлят да одобряват такива дребни поръчки, или желаят прекомерно доста пари за работата си.

Джеймс напуснал работа преди няколко години, за да помага на жена си при развъждането на децата, две от които са родени с аутизъм.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР